Aromaterapi massasje billig massasje bergen

aromaterapi massasje billig massasje bergen

Jeg fortsetter med samme behandling,men på nytt sted! Vennlig hilsen Rebecca C. Bestillinger kan fra 5. Send gjerne SMS og oppgi ønsket dag, klokkeslett, lengden på massasjen, eventuelt gavekort og navnet ditt. Pia tar nå imot klienter på sitt hjemmekontor når det passer i forhold til andre oppdrag hun har.

Rebecca jobber nå fast hos Chica i Øvregaten, henvendelser direkte til Chica, se melding fra henne på vår facebookside. Ved behov kan jeg nås på mobil , gjerne SMS. Vi har adresse Bredsgården, Bryggen 33, første etasje. Gå inn i passasjen mellom butikken Schøtt og pelsbutikken. Du finner oss langt inne i passasjen.

NB For tiden foregår det ombygging i fronten av bygningen, men passasjen skal være åpen. Vårt hovedfokus er behandling, forebygging, velvære — behandling av smerter og stivhet — vedlikehold av god funksjon og myk muskulatur — velværebehandling. Kom til oss — når du har muskelsmerter og føler at du trenger å få løst opp i stive muskler og ledd — når du vil forebygge ubehag og ta vare på helsen ved å gå jevnlig til massasje — når du føler behov for en god velværebehandling.

Vi har god utdannelse som profesjonelle massasjeterapeuter og lang erfaring i behandling av muskelrelaterte plager. Dette er en velkjent og god massasjeform som både kan forebygge og lindre en rekke lidelser og problemer:. Gjennom en grundig bearbeiding av musklene får man dem til å slappe av og mykes opp, samtidig som blodsirkulasjon til muskler, bindevev og ledd økes. Massasjen er både avstressende, og gir en deilig følelse av velvære.

Den økte sirkulasjonen har også en gunstig effekt på huden og immunforsvaret. Massasjen tilpasses hver kundes behov — dette skylder du deg selv! Dette er en lettere form for massasje. Utvalgte naturlige oljer og aromaoljer varmes, og du får en mild massasje fra tærne til hodet. Massasjen har en beroligende effekt på nervesystemet, og kroppen gir slipp på spenninger og stress.

Aromaterapi brukes til å forebygge og behandle en rekke plager og sykdommer, både fysiske og psykiske. Personer med stressrelaterte lidelser kan ha spesielt god nytte av aromaterapi. Massasje kan lindre smerte, redusere stressnivået, berolige nervesystemet, bedre immunforsvaret, redusere stivhet og styrke muskulatur, sener og ledd.

De eteriske oljene forsterker effekten. Ved denne massasjeformen brukes lavasteiner som er oppvarmet i et temperert vannbad. Varmen gir både en rask avspenning i muskulaturen, avgifter kroppen, senker stressnivået og reduserer smerter. Økt sirkulasjon i hele kroppen gir mer energi, og en generell forbedring av helsen.

. Aromaterapi massasje billig massasje bergen

Aromaterapi massasje billig massasje bergen

Regelmessig massasje gjør oss roligere, sunnere og lykkeligere. Unn deg derfor en avslappende stund hos meg. Prøv min thaimassasje eller aromaterapi og. Aromaterapi Og Massasje - aromaterapi, fotmassasje, massasje, aromamassasje , hårfjerning, kroppsmassasje, lymfedrenasje, nakkemassasje - Finn firmaer. Massasje - massasje, fysioterapi, behandling, håndleddsmerter, muskelbehandling, Bergen . Pearl Massasje - og Aromaterapi Arunee Pettersen.

De som har gavekort fra — , kan henvende seg direkte til Pia Fasmer. Har du eldre gavekort, ta kontakt med meg først. Hilsen Helge Sølsnes, mobil Da var en æra over,og vi går videre? Jeg fortsetter med samme behandling,men på nytt sted! Vennlig hilsen Rebecca C. Bestillinger kan fra 5. Send gjerne SMS og oppgi ønsket dag, klokkeslett, lengden på massasjen, eventuelt gavekort og navnet ditt.

Pia tar nå imot klienter på sitt hjemmekontor når det passer i forhold til andre oppdrag hun har. Rebecca jobber nå fast hos Chica i Øvregaten, henvendelser direkte til Chica, se melding fra henne på vår facebookside. Ved behov kan jeg nås på mobil , gjerne SMS. Vi har adresse Bredsgården, Bryggen 33, første etasje. Gå inn i passasjen mellom butikken Schøtt og pelsbutikken. Du finner oss langt inne i passasjen.

Massasjeterapeuten er en profesjonell massør med over fem års erfaring. Med denne dealen velger du mellom klassisk massasje, hot stone og aromaterapi når du trykker på KJØP. Dette er en velkjent og god massasjeform som både kan forebygge og lindre en rekke lidelser og problemer:.

Gjennom en grundig bearbeiding av musklene får man dem til å slappe av og mykes opp, samtidig som blodsirkulasjon til muskler, bindevev og ledd økes. Massasjen er både avstressende, og gir en deilig følelse av velvære. Den økte sirkulasjonen har også en gunstig effekt på huden og immunforsvaret. Massasjen tilpasses hver kundes behov — dette skylder du deg selv! Dette er en lettere form for massasje.

Utvalgte naturlige oljer og aromaoljer varmes, og du får en mild massasje fra tærne til hodet. Massasjen har en beroligende effekt på nervesystemet, og kroppen gir slipp på spenninger og stress. Aromaterapi brukes til å forebygge og behandle en rekke plager og sykdommer, både fysiske og psykiske. Personer med stressrelaterte lidelser kan ha spesielt god nytte av aromaterapi.

Massasje kan lindre smerte, redusere stressnivået, berolige nervesystemet, bedre immunforsvaret, redusere stivhet og styrke muskulatur, sener og ledd. De eteriske oljene forsterker effekten. Ved denne massasjeformen brukes lavasteiner som er oppvarmet i et temperert vannbad.

Aromaterapi massasje billig massasje bergen